promo

Vores forårsskue

Maj 2009.

Vores forårsskue blev afholdt i Bjæverskov, på det samme område hvor vores træningsgrav ligger.

Desværre var udstillings ringen lagt på et stykke mark  med hullet grund og meget langt græs - så de første klasser blev bl.a. brugt til at træde græs ned.

Jeg havde ikke tilmeldt andet end Spinner, men havde sagt at jeg gerne ville handle nogle af mine opdræt, og når jeg siger ja til det, så "glemmer" jeg altid min ryg, indtil jeg står inde i ringen- og tro mig, sådan en hullet mark er ikke det bedste at rende rundt på med sådan en gammel ryg med slidgigt og dobbelte discusprolapser - uha den vær fæl da jeg kom hjem.

 I hvalpeklasse hanner vandt Kali-Kama Dontbesobold (Benson), og han blev BIR hvalp og bedste under 9 mdr.

Bedste tævehvalp blev hans kuldsøster Kali-Kama Whichaway (Bess) og deres lille Kuldsøster K-K Fairytale (Kola) blev anden bedste hvalp, så det var da rigtig godt.

Spinner var tilmeldt mellemklasse og han blev anden vinder. En han efter Tossen, kuldbror til Moonfleet og Trixie blev trediebedste. Russian Dance (Rush) vandt åben klasse, men blev - for første gang i hans liv - ikke placeret i bedst i køn.

I åbenklasse tæver blev Kali-Kama Thisthatandtother (Rosa) anden vinder, og endte også med at blive anden bedste tæve af alle. Hun er også efter Tossen og kuldsøster til Trixie, og en rigtig dejlig tæve.

Vejret bestemte sig for at blive bedre i løbet af dagen men der var rigtig megen blæst - men bare regnen bliver væk, til sådan et udendørs arrangement, så er alle glade.