promo

Northern Border og Leeds

campdurham2009-7.jpgEddie var stadig syg og havde tynd mave og var i det hele taget slet ikke på toppen, og fik heller ikke noget - der er altså også rigtig mange dejlige hanner i Open Dogs, så det var ok.

Trixie blev igen 3.vinder, helt vildt godt. Tænk min lille sjove hund uden pels bare kan charmere sig sådan igennem.
Om aftenen begyndte det at regne, og det regnede og det regnede, så jeg gad simpelthen ikke slæbe alle hundene rundt imellem Durham og Scotland, så da jeg havde været lidt på sightseeing pakkede jeg telt m.m. sammen og kørte sydpå igen.

Hos mine gode venner kunne jeg rejse teltet og få det tørret, og så blev det lige brugt til et par overnatninger, da familien havde fest, og nogle gæster kunne bruge det.

Den 24. juli var der Championship Show i Leeds, nærmere betegnet Harewood House - et vidunderligt sted hvor der også bliver afholdt Gamefair, Countryfair  og andre store arrangementer.

Her vandt Spinner Novice Dog - det var helt forrygende, og Eddie blev 4.vinder Open Dog.