promo

Gamefair Belvoir Castle 25-26 juli

clagamefairbelvoir-2009.jpgEnglænderne forstår at holde Gamefairs og alt muligt andet i den kategori i øvrigt, ikke som her i landet hvor vi har en enkelt jagtudstilling, Agromek, diverse dyrskuer og det er så det.

Nej, derovre bliver der altså holdt noget så det batter. 500 tdr. land er lavet om til en kæmpe markedsplads med afdelinger med heste og jagtridning, en sektion med jagthunde og diverse konkurrencer, bl.a. International dummy Test for apporterende hunde, og et kæmpe område udlagt som "The Staindrop Arena" med uddeling af to pokaler til ære for Kennel Staindrop, som i 2009 kunne fejre 80 års opdrætter-karriere.
Det er min allerbedste gode veninde Joan Hayes der har kennelen, og hende jeg har fået mange dejlige hunde fra gennem mange år,  og fra hvem de labradors jeg har tilbage stadig nedstammer fra. Hendes far grundlagde kennelen i 1929 og vandt markprøver tilbage i '30erne og Joan vandt så sent som efteråret 2009 en 2-dages Open Stake med sin fortrinlige hanhund. Hunden er 4 år og Joan er 77 !!!! Man skal stå tidligt op for at følge med der.